Klubbenergi - Bromolla-el
Till startsidan
Translate

Klubbenergi, ett win-win-win-koncept

Klubbenergi

Mod, ansvar och engagemang

Vår verksamhet bygger på mod, ansvar och engagemang. Sponsring är en naturlig del av vår vardag. Vi har valt att engagera oss i sådant som bidrar till utvecklingen av vår vision – energi för framtida generationer. På det sätt blir alla vinnare!

Vi är måna om att våra aktiviteter ska innebära mervärde för alla parter; för oss, för våra samarbetspartners och för regionen. Detta gäller i allra högsta grad Klubbenergi där alla är vinnare!

Vad är Klubbenergi?

Klubbenergi innebär att klubbar och föreningar får en möjlighet att tjäna extra pengar genom att värva kunder åt oss. Klubben får 300 kronor för varje 3-årsavtal som tecknas, och 500 kronor för varje 5-årsavtal som tecknas. 

För dig som vill ansluta din klubb till Klubbenergi

Allt du och dina medlemmar behöver göra är att sprida information om Klubbenergi. Ni väljer själva hur aktiva ni vill vara.

  1. Anslut din klubb till Klubbenergi genom att fylla i ansökningsformuläret.
  2. Informera dina medlemmar om fördelarna med Klubbenergi. Engagera dem genom att värva nära och kära som tecknar elavtal hos oss. Tänk på att det gäller både nya avtal och förlängning av befintliga avtal.
  3. Få 300  ellet 500 kronor för varje tecknat elavtal, beroende på avtalslängden. Detta gäller både nya och befintliga kunder hos oss.

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]