Till startsidan
Translate

Klubbenergi, ett win-win-win-koncept

Klubbenergi

 

Mod, ansvar och engagemang

Vår verksamhet bygger på mod, ansvar och engagemang. Sponsring är en naturlig del av vår vardag. Vi har valt att engagera oss i sådant som bidrar till utvecklingen av vår vision – energi för framtida generationer. På det sätt blir alla vinnare!

Vi är måna om att våra aktiviteter ska innebära mervärde för alla parter; för oss, för våra samarbetspartners och för regionen. Detta gäller i allra högsta grad Klubbenergi där alla är vinnare!

Vad är klubbenergi?

Klubbenergi innebär att klubbar och föreningar får en möjlighet att tjäna extra pengar genom att värva kunder åt oss. För varje nytt elavtal som tecknas får klubben eller föreningen 100 kronor. Observera att från och med 1 januari 2014 har vi ingen bonustrappa längre.

För dig som vill ansluta din klubb till Klubbenergi

Allt du och dina medlemmar behöver göra är att sprida information om Klubbenergi. Ni väljer själva hur aktiva ni vill vara.

  1. Anslut din klubb till Klubbenergi genom att fylla i ansökningsformuläret.
  2. Informera dina medlemmar om fördelarna med Klubbenergi. Engagera dem genom att värva nära och kära som tecknar elavtal hos oss. Tänk på att det gäller både nya avtal och förlängning av befintliga avtal.
  3. Få 100 kronor för varje tecknat elavtal. Detta gäller både nya och befintliga kunder hos oss.

För dig som vill stödja din lokala klubb

Du kan sponsra din lokala klubb eller en förening som ligger dig extra varmt om hjärtat. Det enda du behöver göra för att skänka 100 kronor till din lokala klubb eller förening är att teckna avtal med oss.

När du tecknar elavtal med oss väljer du den klubb du vill att pengarna ska gå till. Har du redan ett avtal med oss men vill förlänga eller teckna om elavtalet så kan du även då stödja din klubb – det gäller för både nya och befintliga kunder. Finns din klubb inte med i listan? Kontakta då den förening du vill stödja och informera dem om Klubbenergi. Klicka här för att teckna avtal med oss.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]